Albana Xhani, 22 vjeçe, studente për gjuhë të huaja në Milano. Është modele te Elisabetta Franchi. Njeriu më i dashur për të është padyshim motra e saj binjake, janë shumë të lidhura me njëra-tjetrën. Janë kudo bashkë, dhe programi “Love Story” nuk bën përjashtim për to. Për vite me radhë ka ndjekur kurse kërcimi, i ka pëlqyer që e vogël, por tani ka mbetur thjesht një pasion. Është shumë e drejtpërdrejtë, impulsive dhe kokëfortë.