Arjana Shabani, 26 vjeçe nga Elbasani. Është një trajnere personale për zumba dhe kërcime. Misioni i profesionit të saj është t’i bëjë njerëzit të ndihen gjithmonë të bukur dhe në formë. Prej vitesh jeton në Greqi, por sa herë ka mundësi rikthehet në vendlindje. Ky është një moment shumë i rëndësishëm për të, pasi ka ardhur për të gjetur partnerin e jetës. Sporti që i pëlqen më shumë është futbolli dhe volejbolli.