Drita Perhati, 23 vjeçe nga Tirana. Ka mbaruar studimet për menaxhim politikash sociale. Është e qetë, por brenda saj fshihet vajza ambicioze. Ka një biznes me anë të të cilit organizon evente dhe përpiqet t’u dhurojë njerëzve momente që mbahen mend në kujtesë. Një nga gjërat që i pëlqen më shumë Dritës është të pikturojë portrete. Kohën e lirë e kalon duke luajtur volejboll.