Enxhi Haxhiu, 26 vjeçe nga Tirana. Është make up artiste. Kërcimi ka qenë për 20 vite dashuria e saj e parë dhe e vetme. Në jetë nuk i është dashur të sforcohet shumë për të arritur diçka, sepse ka besim te vetja, ka bërë atë që i ka pëlqyer dhe gjithmonë ja kam dalë mbanë. Me keqardhje, ka hequr dorë nga investimi më i madh i jetës, baleti. Vendosi të hapë një biznes që i kushtohet bukurisë. Tani është më e sigurt, më e fortë dhe më e pavarur.