Generda Braçe, 21 vjeçe. Ka lindur në Tiranë, por është larguar nga Shqipëria në moshën 1-vjeçare me familjen e saj. Profesioni i saj është menaxhere projektesh. Është shumë e lidhur me familjen. Karakterizohet nga siguria dhe besimi që ka në vetvete. I pëlqen shumë të merret me sport, shkon rregullisht në fitness, por veçon biçikletën. Motoja e jetës së saj është “Jeta nuk gabon, çdo gjë ndodh për një arsye!”