Love Story 2 së shpejti në Tv Klan

NJIHUNI ME VAJZAT PRETENDENTE

Alketa Vejsiu
Prezantuese dhe Producente Artistike
Vera Grabocka
Regjisore dhe Producente Artistike
Ilda Lumani
Autore
Jerina Lalaj
Konsulente karriere, opinioniste Love Story
Robert Aliaj Dragot
Artist, opinionist Love Story

Na ndiqni edhe në rrjetet tona sociale