Larguar natën e tretë më 30 Nëntor 2020

Jonida Eshja, 23 vjeçe nga Elbasani. Studente për dizajn. Rruga drejt qytetit për një vajzë nga fshati nuk është e lehtë, por nëse ke guximin dhe ambicien e Jonidës, gjithçka arrihet. Kërcimi është një moment magjik për të që e çliron nga stresi dhe i ndriçon mendjen.