Larguar natën e dytë më 23 Nëntor 2020

Juli Melyshi, 22 vjeçe nga Tirana. Studente dizajni. Që në moshë të vogël i ka pëlqyer që veshjet e saj t’i dizajnojë vetë, nuk i ka pëlqyer që të vishet si të gjitha moshataret. Është shumë e kujdesshme që çdo veshje dhe aksesor të reflektojë atë çka ajo është. Adhuron natyrën, peizazhet e bukura dhe perëndimet e diellit, sepse i japin frymëzim.