Keisi Zela, 24 vjeçe nga Tirana. Profesioni i saj është gazetare. Arma e saj e fortë është fjala. Do që të jetë në qendër të vëmendjes, por ama është edhe altruiste dhe jep shpirtin për të tjerët. I pëlqen hipizmi, një sport që e ka praktikuar që kur ka qenë e vogël, moment ky i cili kristalizoi edhe dashurinë e saj për kafshët. Kohën e saj të lirë e kalon gjithmonë me dy qenushat e saj, pasi i falin qetësi dhe shumë dashuri.