Larguar natën e dytë më 23 Nëntor 2020

Klea Shkurti, 24 vjeçe nga Kavaja. Ka mbaruar studimet për gazetari, ka punuar për disa vite në prapaskenë, por tani ka vendosur të zbulojë magjinë e ekranit. Poezia është pasioni i saj më i madh. E nis ditën me entuziazmin e tyre dhe qetësohet para se të flejë duke hedhur në letër ndjesitë e saj. I pëlqen të kërcejë çdo muzikë, por do të veçonte muzikën latine.