Nensi Çullhai, 24 vjeçe nga Tirana, e diplomuar për financë. Natyrën e saj impulsive di ta menaxhojë shumë mirë me diplomacinë që e karakterizon. Shpirti garues dhe fakti që arrin të përshtatet lehtësisht, e bën të fitojë gjithmonë. Pikat e saj të forta janë sinqeriteti, besnikëria dhe shpirti gazmor. Kohën e lirë pëlqen ta kalojë duke luajtur volejboll ose basketboll.