Redona Hida, 21 vjeçe, ka lindur në Itali. Është administratore e biznesit familjar. Pasionet e saj më të mëdha janë të lidhura me të bukurën, i pëlqen fotografia, modelingu dhe kërcimi. Ka pozuar për marka të njohura dhe pozon për hostes. Me karakterin do të bëjë për vete Saimirin, pasi mendon se ka karakteristikat që ai kërkon te një vajzë. Faktin që po hyn me vonesë në program mendon se është pozitive për të, pasi tani ka më shumë emocione.