Larguar natën e tretë më 30 Nëntor 2020

Stelina Hoxha, 23 vjeçe nga qyteti i Kuçovës. Është trajnere tenisi. Dashuria e saj e parë ka qenë violina, ka ndjekur kurse për 7 vjet me radhë, derisa vendosi që të heqë dorë prej saj. Sporti është zgjedhja e duhur për Stelinën, e ka ndihmuar që të jetë një perfeksiononte e pagabueshme dhe fitimtare jo vetëm në fushë, por edhe në jetë.