Vivien Thano, 27 vjeçe nga qyteti i Durrësit. Profesioni i saj është menaxhere marketingu. Çdo gjë në jetë e ka ndërtuar vetë. Në fillim familja nuk kanë qenë dakord që Vivien të jetojë larg saj, por pas 9 vitesh ata janë shumë krenarë për të. Puna që bën i jep shumë kënaqësi, pasi merr shumë energji pozitive. Sportet që pëlqen më shumë janë volejbolli dhe basketbolli.