Xhesi Peraj, 26 vjeçe nga Shkodra. Profesioni i saj është juriste. Xhesi është një vajzë e drejtpërdrejtë, e bindur në atë që kërkon. E cilësojnë si kokëfortë, por është tolerante dhe e duruar. Të ndihmojë njerëzit i pëlqen shumë, prej kohësh është vullnetare në qendra të ndryshme sociale për moshat e treta dhe njerëzit në nevojë. I do shumë kafshët, por dashuria më e madhe për të janë macet.